Inschrijven - RKVV DIA

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Inschrijven

Voetballen bij DIA?
Je kunt je inschrijven met het formulier van de KNVB, via de link onderaan deze pagina.

Als je bij DIA wilt voetballen kan dat al vanaf de leeftijd van (ongeveer) 4,5 jaar.

Proeftraining
Wil je kennis maken met voetballen bij DIA? Dan kun je een proeftraining volgen. Er worden vier keer per jaar proeftrainingen georganiseerd: oktober, december, februari en mei.

Schrijf je in via het formulier en bij de vraag proeftraining, vink ‘ja’ aan. De ledenadministratie  registreert je als aspirant lid en neemt contact met je op om een proeftraining af te spreken. Wil je na de proeftraining lid worden? Stuur dan een mail aan ledenadministratie@rkvvdia.nl.

Lidmaatschap
Inschrijven als lid kan alleen met het inschrijfformulier, via de link onderaan deze pagina. Na ontvangst van het volledig ingevulde formulier, bevestigt de ledenadministratie je lidmaatschap als spelend lid. Ben je jonger dan 16 jaar? Laat dan je ouder/verzorger het formulier invullen. De ouder/verzorger ontvangt per mail de bevestiging van het lidmaatschap.

We bekijken of we jou of je kind direct kunnen plaatsen in een team. Anders wordt je op een wachtlijst gezet. Daarover ontvang je z.s.m. bericht.

Vrijwilligers
DIA is een actieve vereniging in Teteringen, waar sportiviteit en gezelligheid als kernwaarden gelden. Met leden die het leuk en vanzelfsprekend vinden om de vereniging draaiend te houden door een vrijwillige bijdrage te leveren, om er samen voor te zorgen dat alle klussen en werkzaamheden gedaan worden. Geen enkele (amateur)sportvereniging kan bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen vereniging en zonder vereniging geen voetbal.

Daarom vragen we je als nieuw lid, of als ouder/verzorger van een lid jonger dan 16, op het inschrijfformulier aan te geven welke bijdrage je kunt leveren. Ben je bijvoorbeeld een handige klusser? Heb je financiële kennis? Vind je het leuk om filmpjes te maken of teksten te schrijven voor sociale media? Heb je administratieve ervaring? Ervaring in de horeca of hospitality? Meld het op het inschrijfformulier. Dan neemt de vrijwilligerscommissie contact met je op. 

Inschrijfformulier
https://www.knvb.nl/ontdek-voetbal/inschrijven/BBJB94Y

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!