Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DE VOLGENDE STAP IN HET OPENINGSPLAN VANAF 26 JUNI 2021

25 juni 2021 20:30


Bijna alles gaat weer mogelijk zijn voor de sport. Ook senioren mogen weer volledig trainen en wedstrijden spelen ook tegen andere verenigingen. En publiek is weer welkom langs de lijn en in de kantine en op het terras.

Versoepelingen senioren

Vanaf 26 juni mogen eindelijk ook weer alle senioren normaal en zonder 1,5 meter afstand trainen en wedstrijden spelen ook tegen andere verenigingen. Buiten het veld moeten senioren nog wel rekening houden met de 1,5 meter afstand. De komende zomermaanden kan dus weer lekker gevoetbald worden en alvast voorbereid worden op een mooi nieuw seizoen.

 

Publiek weer welkom

Ook is vanaf 26 juni publiek weer welkom op het sportcomplex. Om naar trainingen en wedstrijden te kijken en om lekker op terras en in kantine te zitten. Wel blijft de basisregel gelden dat je 1,5 meter afstand van elkaar houdt, behalve als je uit hetzelfde huishouden komt.

 

Kantine en terras

Voor kantine en terras blijft nog de gezondheidscheck vooraf, registratie via QR code (hangt op de deur van de kantine) en vaste zit plek. Zorg dat je niet met te veel gasten tegelijkertijd bij de bar staat om te bestellen en blijf zorgen voor 1,5 meter afstand van elkaar.

 

Kom vooral weer gezellig een drankje doen in de kantine en lekker op het terras zitten. En kom zeker weer even – of iets langer – gedag zeggen tegen onze kantinebrigade. We zijn blij jullie weer te zien!

 

Kleedkamers gesloten

Tot en met het einde van dit seizoen blijven de kleedkamers gesloten. Vanaf het nieuwe seizoen, vanaf september, verwachten we dat alles weer normaal open gaat.

 

Bedankt

Ten slotte willen we iedereen bedanken voor alle betrokkenheid bij, en steun aan onze club in het afgelopen bijzondere seizoen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!