Gezellige avond voor onze trainers/leiders over betere prestaties en sterkere club! - RKVV DIA

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Gezellige avond voor onze trainers/leiders over betere prestaties en sterkere club!

15 oktober 2022 10:45


Betere prestaties. Minder incidenten. Minder kinderen die afhaken. En meer plezier voor jou als trainer of coach. Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op maandag 7 november aanstaande bij onze club te zien is. Meld je nu aan op www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/dia, want dit mag je niet missen.

In de voorstelling zien we een coach die een positievere aanpak probeert bij de jeugdige sporters die hij onder zijn hoede heeft (waaronder zijn eigen zoon!). Want dat zou goed werken, heeft hij gehoord. Maar in de praktijk blijkt dat nog niet zo makkelijk te zijn…

Deze voorstelling is van stichting Positief Coachen, bekend van o.a. ‘Wel winnen, hè!’, en wordt omarmd door NOC*NSF.

De uitvoering op maandag 7 november 2022 aanstaande is voor al onze trainers en leiders (maar is ook leuk en interessant voor onze bestuurs- en commissieleden!). Het vindt plaats in onze eigen kantine. De inloop is vanaf 19.15 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur (zonder pauze).

De toegang is normaal €15, maar dankzij subsidie dit keer gratis. Wel moet je je van tevoren aanmelden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen via www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/dia. Daar is ook meer informatie te vinden, zoals de trailer.

Tot maandag 7 november 2022! En uh…. vraag aan andere trainers en leiders of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!