Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

UPDATE CORONAMAATREGELEN VANAF ZATERDAG 6 NOVEMBER 2021

5 november 2021 12:45


Toch geen Corona Toegangsbewijs (CTB) voor buitensport!
Want het eerdere plan, het tonen van een CTB door sporters en publiek van 18 jaar en ouder ook voor de buitensport, was praktisch niet uitvoerbaar. Voor het veldvoetbal blijft het sporten gelukkig voor iedereen toegankelijk.
Wel geldt voor de binnenruimtes, kantine, bestuurskamer, wc’s, kleedkamers, maar ook voor het buitenterras, dat je een CTB moet tonen. Bij DIA zijn de kleedkamers voorlopig nog open.

Ben je 18 jaar of ouder dan is het Corona Toegangsbewijs (CTB) verplicht en moet je een identiteitsbewijs kunnen tonen, voor toegang tot de binnenruimtes.

 

Let op: er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers. Dit geldt echter niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnen locaties wel een CTB tonen.

 

Deze maatregelen gaan aanstaande zaterdag 6 november 2021 in.

 

Voor de controle van het CTB hebben we professionele hulp ingeschakeld. In de weekenden, vanaf zaterdag 6 november, zal een medewerker van beveiligingsbedrijf bij de ingang van de kantine staan, om te controleren op het CTB.

 

Wij doen op iedereen een dringend beroep op de eigen verantwoordelijkheid bij het betreden van binnenruimtes, en specifiek het betreden van de kleedkamers. Wij vragen iedereen mee te werken aan de controle van het CTB. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we allemaal kunnen blijven voetballen met publiek en dat de kantine open blijft.

 

Alvast hartelijk bedankt voor je medewerking!

 

Met sportieve groet,

 

Bestuur rkvv DIA

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!