Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Enquête vrijwilligers.

24 juni 2021 16:45


Wil jij nou iets voor de club betekenen? Vul dan de enquête in!

Beste leden, ouders, vrijwilligers en andere relaties van RKVV DIA,

Bij RKVV DIA hanteren we momenteel het standpunt: geen enkele (amateur)sportvereniging kan bestaan zonder de inzet en bijdrage van vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen vereniging, zonder vereniging helaas geen voetbal.

DIA wil graag een actieve vereniging zijn in Teteringen met behoud van een dorps karakter. Om dit te bewerkstelligen zijn er vrijwilligers nodig. Leden die het leuk en vanzelfsprekend vinden om de vereniging draaiend te houden. Die er samen voor zorgen dat alle klussen en werkzaamheden gedaan worden. Deze vrijwillige inzet kan structureel (door o.a. plaatsnemen in bestuur of commissie), incidenteel/taakgericht (o.a. het meehelpen tijdens de klusdag) of projectmatig (o.a. opzetten jeugdkamp) plaatsvinden.

Laat ons middels deze enquête weten of jij ons standpunt deelt en iets voor onze club wil betekenen. We vragen je uiteindelijk ook om naam, emailadres en telefoonnummer in te vullen om je eventueel te benaderen voor een nadere toelichting over hetgeen je hebt ingevuld. Deze gegevens zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Op basis van de uitkomst van deze enquête zullen wij ons beleid beoordelen en eventueel aanpassingen voorstellen aan bestuur. Om te zorgen voor een goede start van de competitie van het seizoen 21/22 zullen mogelijk al (tijdelijke) wijzigingen worden doorgevoerd.

Met sportieve groet, 

Wilbert, Joep en Mark (vrijwilligerscommissie RKVV DIA)

 

https://nl.surveymonkey.com/r/RKVVDIA_Vrijwilligers

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!