Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Team Barcelona wint de 7x7 competitie voor senioren DIA!

17 mei 2021 23:45


Kijken naar wat wèl kan, zodra de coronamaatregelen weer een beetje versoepeld zijn. Dat is ook wat Hans Zuidema, coördinator senioren DIA. Hij nam het initiatief en organiseerde afgelopen weken de 7x7 competitie voor de seniorenteam van DIA (onder 27 jaar). En na de laatste wedstrijd afgelopen zondag kwam team Barcelona als winnaar uit de bus.

Spelregels 7 x 7
Er werd gespeeld met 6x6 of 7x7 spelers op een half veld, zonder keeper, met juniorendoelen en doorlopend wisselen. De wedstrijden duurden 2x25 minuten, zonder scheidsrechter, zonder buitenspel. En beide aanvoerders waren verantwoordelijk voor een goed verloop van de wedstrijd.

Gemixte teams
Alle DIA teams die zich hadden aangemeld werden door elkaar gemixt en willekeurig in een nieuw team ingedeeld met aansprekende namen als Barcelona, Porto, Dynamo Moskou, Bayern München, Juventus en Manchester City. Omdat alle teams gemixt waren, leerde je ook andere spelers van andere teams goed kennen, vertelde Julian Reniers, captain van het winnende team Barcelona.

Veel scoren
Er werd zonder keeper gespeeld en daardoor kon er lekker veel gescoord worden. Wedstrijden met meer dan 10 doelpunten per team waren geen uitzondering.

Super gezellig
Iedereen was blij dat ze weer konden voetballen en deden de moeite om op zondagochtend op tijd uit hun bed te komen. Het was gewoon super gezellig, volgens Julian.

Bedankt Hans
De organisatie was top geregeld, vooral ook door de handige online opzet via leaguesy (klik hier). Complimenten en veel dank voor Hans Zuidema! Zeker voor herhaling vatbaar!

Uitslag
stand_hts_1.PNG

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!