Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

EINDELIJK WEER OP HET VELD!

22 februari 2021 20:30


Zondag 21 februari 2021 was het eindelijk zover! Na een lange periode van voetbalgemis gingen ruim 100 toppers -mannen en dames- uit de senioren afdeling van 10.00u tot 13.00u weer aan de bak.

Twee weken voorafgaande aan de 21e vond het bestuur het genoeg. Er moet iets gaan gebeuren voor de senioren. Men verliest contact met de club, de corona kilo’s vliegen eraan en dat terwijl we over een paar maanden weer in knellende zomerkleding moeten passen 😉.

Een paar belletjes later staken trainers, leiders, coördinatoren, bestuur en technische commissie de koppen bij elkaar en in 1,5 week werd een idee een plan en uiteindelijk een uitvoerbare trainingsdag.

Onder leiding van de hoofd- en selectietrainers werden de bedachte trainingsvormen bij het krieken van de dag om 08.40u op het veld uitgezet. Zorgde Toon dat de ballen opgepompt waren en later in een geel hesje gestoken, dat iedereen zich aan de corona regels hield. Bemanden Ad en Marianne de koek en zopie tafel met koffie, ranja en warm worstenbrood, zodat iedereen na de training naar de auto of fiets wandelend even kon bijtanken.

Dit alles met het effect dat we onze mannen en dames op een prachtige zonnige dag weer op het veld zagen ronddartelen en met rode en bezweette gezichten het veld weer af zagen komen. Geweldig!! Een recept dat naar meer smaakt, zo was de afdronk van alle aanwezigen. Voor verdere impressies, kijk op DIA Facebook en Insta!

Langs deze weg, namens het bestuur, speciale dank aan:

Erik de Rooij, Ingo de Haas, Michael Föti, Max Hoeke, John Hauf, Ad en Marianne van de Goorbergh, Richard Betten, Jasper Kerkhoff, Hans Zuidema, Perry de Jong en natuurlijk Toon Mallo.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!