Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

UPDATE CORONAMAATREGELEN VANAF 15 DECEMBER 2020

15 december 2020 12:15


We hoeven niet nog een keer de loodzware boodschap van gisteren 14 december te herhalen. Tussen hoop en realiteit zit jammer genoeg nog steeds veel ruimte. En daar waar we wellicht naar een start van de competitie uitkeken, moeten we toch weer een stap achteruitzetten.

Geen trainingen senioren

Dit betekent dat DIA weer teruggaat naar het besluit dat alle seniorenteams, inclusief selectieteams niet meer kunnen trainen bij DIA. De trainers van de seniorenteams zijn hierover al geïnformeerd.

 

Jeugd tot 18 jaar mag blijven trainen

Gelukkig blijft het voor de kinderen en jeugd tot 18 jaar mogelijk om te blijven trainen met het team en ook mogen wedstrijden onderling met teams van de eigen club gespeeld worden. Alhoewel diverse teams nu hebben aangegeven een winterstop te hebben ingelast.

 

Winterstop

In principe loopt de winterstop van 13 december 2020 tot en met 10 januari 2021. Tijdens de winterstop worden er vanuit DIA geen onderlinge wedstrijden geregeld en er is geen bestuurskamerdienst. Mocht je als team willen blijven trainen, meldt dat bij Huub Kerkhof (huubkerkhof@gmail.com).

De trainers zijn hierover al rechtstreeks geïnformeerd. Ook hebben de trainers contactgegevens ontvangen voor wat betreft de verlichting van de velden.

 

DIA

Uiteraard heeft dit zoals bij velen ook grote gevolgen voor onze leden en onze club. Ondanks dat we voorlopig beperkt worden in het uitoefenen van onze sport, zetten wij ons als bestuur in voor het voortbestaan van DIA, om zodra het weer kan weer volop te gaan voetballen.

 

Blijf verstandig en veilig!

 

Met sportieve groet,

bestuur rkvv DIA

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!